Oglasi na internetu su veoma efikasan način za prodaju vaših nekretnina, automobila i drugih predmeta. Prednosti internet oglašavanja su velike: brže oglašavanje, neograničeni oglasi, nema limita u tekstu oglasa, uz svaki oglas možete postaviti fotografije i što je najbolje, oglasi su besplatni. Na našem portalu možete postaviti neograničen broj oglasa sa fotografijama, svi oglasi imaju trajanje do godinu dana ili ih možete sami ukloniti nakon prodaje, postupak postavljanja oglasa je lak i traje svega par minuta. Želimo Vam srećnu prodaju i kupovinu. Prijatno oglašavanje!
Cool Oglasi.

Izaberite region iz kojeg želite da pregledate oglase:

Aktivno 22246 oglasa u 27 oglasnih kategorija i 301 podkategorija.
1089 oglasa ceka na aktivaciju.
Za sada Cool oglasi pokrivaju
245 gradova iz 5 regiona.

Oglasi Beograd

Cetvrtak, 24 April, 2014 - Lokalni oglasi Beograd, Srbija. Obavesti prijatelja o oglasu

Oglas: CO23230 - Objavljeno: Cetvrtak, 29 Septembar, 2011  11:23

Biljni preparati za lecenje ateroskleroze,posle operacije srca,Kontakt: (Preko formulara ispod oglasa.)

BILJNE KAPI I MELEMI ZA ZAKRCENJE KRVNIH SUDOVA,POSLE OPREACIJE NA SRCU,POSLE SLOGA I TIA,KOD SLABE CIRKULACIJE I OTOKA NOGU,POSLE OPERACIJE VENA I VARIKOZNIH VENA,ARITMIJE I NERVOZNOG SRCA.
BILJNI PREPARATI DR VALERIANNA SU SPRAVLJENI NA TRADICIONALAN NACIN BEZ VESTACKIH DODATAKA.100% PRIRODAN I ORGANSKI PROIZVOD.
PREPARATI SU SPRAVLJENI OD LEKOVITOG BILJA I PCELINJIH PROIZVODA SA EKOLOSKOG PODRUCJA SRBIJE,GOCA,KOPAONIKA I SICEVACKE KLISURE.
KONTAKT TELEFON 062446952 I 0638935047.
LEK IZ PRIRODE JE LEK PRE SVIH LEKOVA.

Biljni preparati za lecenje ateroskleroze,posle operacije srca, - Slika 1 Biljni preparati za lecenje ateroskleroze,posle operacije srca, - Slika 2 Biljni preparati za lecenje ateroskleroze,posle operacije srca, - Slika 3 Biljni preparati za lecenje ateroskleroze,posle operacije srca, - Slika 4

Broj Pregleda: 289


Kontakt:
 
Vaš email: *
Poruka: *
Sigurnosni Kod: *

Unesi kod u ovo polje
 Beograd oglasi na lokalnom i regionalnom nivou sa preko 250 kategorija.

Pravila i Uslovi Korišćenja | Kontakt

Copyright © 2009 - 2014. All rights reserved. Privacy Policy